Závěr základní části na jedničku

26.11.2015 01:58

DBaK - USK Praha 65:53

 

    Už jsem si myslel, že jsme zapoměly vyhrávat zápasy. O tomto víkendu byl ale opak pravdou. Dobrou kolektivní obranou, skvělou střelbou z dlouhé vzdálenosti a prostě celkovou bojovností jsme tento zápas nakonec zvládly vítězně, i když to byla bitva až do konce. Až v poslední čtvrtině jsme soupeře zlomili především výbornou střelbou a slušnou obranou a vyhrály jí 14:1. Za zmínku stojí celková bilance trojek - deset, z toho Barča sedm (nový rekord ligy U15). I přes neúčast některých hráček soupeře je to velmi cenné vítězství a impuls do další práce. Statistiky jsou k vidění zde.

 

 

DBaK - BK Strakonice 64:56

 

    Na výkon ze soboty jsme navázaly i v neděli. Téměř shodný výsledek i předvedená hra. Jen tentokrát jsme soupeře neustále držely na márný bodový distanc. Když se soupeřky nadechovaly k dotažení výsledku, většinou přišla dobrá střelba z dálky a opětovné navýšení náskoku. Dokázaly jsme předvádět pohledný mládežnický basketbal a snad jsme potěšily i početné publikum, kterému tímto děkujeme za podporu. Statistiky naleznete zde.

 

    Tímto zápasem skončila základní část, ve které jsme nakonec obsadily slušné 6.místo, i když jsme samozřejmě mířily výše. Ale co se dá dělat. V dalších zápasech v Lize U15 budou moci i mladší hráčky předvést svoje umění a zahrát si dobré zápasy.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub