Víkendová bilance 1 - 1

03.10.2018 16:38

Uplynulý víkend jsme odehráli další venkovní utkání, v sobotu v Chomutově a v neděli v Karlových Varech.

BK Levhartice Chomutov – DBaK 73:49 (19:14 42:23 55:35)

Chomutov se mi zdál i přes posily z Karlových Varů hratelnej soupeř, ale realita byla bohužel kapánek jiná. V první čtvrtině sme ještě s domácíma drželi krok, pak se ale projevily naše velký slabiny – obranej doskok, velkej počet ztrát z přihrávek a slaboučká střelba z delší vzdálenosti. Domácí nám odskočili až na poločasových devatenáct bodů. O přestávce sme si řekli, že to ještě zkusíme, druhej poločas už byl z naší strany lepší, ale vždycky, když sme se přiblížili, tak sme udělali nějakej kiks a Levhartice nás zase kously. \navíc se přidaly potíže s faulama u Damči, Emana a Ali, Anča se vyfaulovala. Takže sečteno, podtrženo, poločas se hrát nedá. Domácí nám dali lekci z produktivity  nám nezbylo, než to zkusit v neděli ve Varech. Statistiky ze zápasu najdete tady.

BA Karlovy Vary – DBaK 35:77 (14:19 25:41 28:57)

Vary byly trochu voslabený vo Míšu, takže se to u nich fšecko točilo okolo Elišky Trollerový. Tu se nám povedlo ubránit, konečně sme si v obraně i pomohli. No a protože se nám konečně začala dařit i střelba (což je zrovna v jízdárně paradox), tak sme prakticky celej zápas drželi otěže zápasu pevně v rukou. A holky předvedly konečně dobrej výkon i v obraně, takže by to mohla bejt do dalších bojů vo extraligu vzpruha. Statistiky zde.

Hned ve čtvrtek dohráváme doma s HáBéčkem, tak doufejme, že se udržíme ve hře, i když bez Emana, kerej jde na tahání mandlí to bude těžký.

Díky za pomoc s dopravou a podporu.

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub