Trip do Kraslic a úspěšnost 50%.

30.01.2017 12:42

Trip do Kraslic a úspěšnost 50%. 

První zápas, kde dostala většinu času hlavně "lavička". Agresivní obrana a většinou zakončení ve dvojtaktu jsme měli neustále vedení na své straně. Do poslední 1/4 jsme šli s vědomím ze chceme vyhrát, ale že nás čeká ještě jeden zápas, tak budeme střídat jako doposud. Super napínavá koncovka se 4 TH pro nás v posledních 15 vteřinách dopadla lépe pro soupeře. Jsem velice rad, ze jsme takový zápas odehráli! To je ten zápas, který by nas měl posunout dále. A je možná škoda ze jich není více. To bychom se zlepšovali všichni mnohem rychleji. Velikou pochvalu zaslouží úplně všichni, v posledních vteřinách jste dělali přesně to, co jste měli! 


I když nás v týmu prohra trochu mrzela bylo jasně vidět, že se chceme v druhém zápase ukázat. Nikdo se po prohraném zápase nesesypal, a byli jsme to právě my, kdo začal diktovat vývoj utkání. S upravenou rotací hraček jsme nedali domácím šanci.
V obou zápasech byly vidět krásné akce, co se týká rychlého protiútoku a hoď a běž. To bylo někdy pro nás až hodně překvapující, co už dokážete vymyslet. Nikdo není sobec a hledá jeste lépe postaveného spoluhráče. A pak je tu Bobur, který si věří a pálí to tam s dlouhé vzdálenosti, ale co když dává :-))

 

Tatran Kraslice x DBaK "mix" 63:62

Tatran Kraslice x DBaK "mix" 41:66

 

www.cbfplzen.cz/1617/index.htm

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub