Sparta nás dvakrát vyučovala

30.10.2018 18:38

O víkendu sme si zahráli dvojičku se Spartou. V sobotu doma a v neděli na Spartě. Sparta byla jasnym favorite, ale já sem si říkal, že možný je všechno

DBaK – BA Sparta 50:120 (6:43 23:65 37:95)

Možný je vopravdu všechno. Dostat 43 bodů za čtvrtinu, v tom už je kus kumštu vykašlat se takhle na vobranu. Sparťanský holky hrály dobře, to jo, ale my sme jim ještě zametali palubovku a uhejbali, aby se soupeř na koš moc nenadřel. A když už náhodou nedala Sparta koš napoprvé, tak si doskočila nebo sme jim „přesnou“ přihrávkou balon hned vrátlili. Dál už ani nemá cenu nic psát, Sparta to točila po pětkách, my taky, zápas skončil celkem rychle a některý naše holky si ani nezpotily triko.

BA Sparta – DBaK 113:27 (22:8 45:10 84:17)

Není lehký motivovat sebe i tým po takovym debaklu druhej den. Sedum minut se to ale celkem dařilo, Sparta začla vlažně, my celkem sympaticky a drželi sme s favoritem celkem i krok – furt ještě bez Emana, bez Lili a od osmý minuty i bez Damči, kerou nám domácí stolek zkušeně vyfauloval. Na tabuli 3 fauly, v našich statistikách tři fauly, v zápisu faulů pět. Ne, že by to kluci asi udělali naschvál, to v tomhle zápase nebylo určitě třeba, ale mohli se namísto lazení mobilů trošku víc soustředit na to, co dělaj. Ani rozhodčí nemohli zpětně dohledat počet faulů, a tak to vzalo pro Damiánu rychlej konec. No a pro nás tim pádem taky. Holky to prostě zabalily. Tam by už asi nepomohla ani hrozba elektrickym křeslem, někerý holky už nechtěly ani na hřiště. Zbytek zápasu by už pro vobě strany zbytečnej, nikomu to nic nedalo a my jeli dom jak spráskaný psi (nebo alespoň mně nebylo moc do řeči).

No nic extraliga fuč, upřímně sme na to neměli, ale při troše štěstí sme mohli mít vo nějaký dva bodíky víc. Jenže štěstí přeje připraveným, a to sme my v první půlce rozhodně nebyli. V druhý půlce nastanou změny, rozcvičení si vezme na starost Pavel, kerej se tim pádem i přesune na střídačku, začneme víc zapracovávát systém U14 no a uvidíme, jestli se to projeví a hlavně kdy. Díky všem za podporu, zůstaňte při nás, my vám zkusíme dát víc radosti z vítězství.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub