První zápas výhru nepřinesl

01.10.2018 15:33

Tak nám začala sezóna. Na první špíl sme jeli do jenče, kde maj svoje sídlo pražští Tygři. Věděli sme, že nás čeká těžkej soupeř, ale myslel sem si, že se jich (hlavně po tom, co předvedly holky z U14 na Kra-Koži) bát nebudeme. Ale to byla trošku mejlka.

BŠ Tygři Praha - DBaK 61:53 (16:7 30:23 41:37)

První vostrej zápas v sezóně nám trošku svázal kaničky u bot. Nechal sem hrát holky na pětky první poločas, aby hrály tak, jak sou na sebe zvyklý ze svých mančaftů, ale hlavně mladší hráčky byly na začátku dost rozklepaný. Naštěstí to domácím moc nepadalo, takže náskok nebyl až zas takovej. V druhý čtvrtce sme se pak zasekli na chvíli všichni a to už bylo zlý, rázem sme padali o patnáct bodů. Naštěstí to jeden motivační tajm zastavil, konečně sme se do tygřic trochu zakousli i my a nakonec sme šli do šaten jenom se sedmibodovym mankem. Druhej poločas byl boj, docvakli sme domácí na dva body, ale votočit skóre se nám bohužel nepovedlo. Nepomohli sme si z dálky a šestky byly taky dost hrozný (Eman by mohla vyprávět, kolik jí čeká doma pečení).

Takže první zápas nic moc, moc nervozity, nulová úspěšnost z dálky a mizerný šestky – sečteno a podtrženo první porážka v lize. Nicméně nás čeká ještě moře zápasů, kdy si můžeme spravit chuť, třeba už za 14 dní v Chomáči nebo ve Varech. Statistiky najdete tady.

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub