Po velmi dobrých výkonech byl víkend 1:1

18.11.2014 12:09

    Tak tentokrát to bude jiné hodnocení než minule. Tento víkend byl ve znamení bojovnosti, chuti hrát, i vyhrát a celkově pozitvního přístupu.

    První zápas se Sokolem Nusle byl od začátku jednoznačnou záležitostí a holky dobrou hrou neustále navyšovaly skóre. První tři čtvrtiny se vyznačovali i celkem dobrou obranou činností, v poslední čtvrtině s vědomím vysokého rozdílu skóre se hrálo nahoru dolů téměř bez obran. Je třeba i pochválit soupeře, který i přes již zmíněné skóre měl chuť útočit a dávat koše až do konce. Byl to velmi povedený zápas od všech hráček.

    Nedělní zápas proti HB Basket. Po vysoké prohře venku vládly trochu obavy, ale tentokrát se žádný debakl nekonal, ba naopak. Opět jsme odehráli velmi slušný zápas a nebýt nekoncentrovanosti v 1.čtvrtině, kdy jsme nechali soupeře uniknout bodově, tak by jsme i hráli o vítězství. I přesto, že nám chyběla klíčová hráčka Natali (vzorně reprezentující oddíl) myslím, že bojovností jsme alespoň částečně její nepřítomnost nahradili. Prostě dali jsme do toho všechno a bylo to také vidět. Vysoké nasazení po celý zápas, slušný výkon na útočné i obranné polovině a po čase jsem Vás viděl hrát s chutí po dobré hře. Prostě celkově mám z tohoto víkendu velkou radost a je to příslib do budoucna, že pokud budeme ke hře, k tréninkům a i všemu co k tomu patří tak nás to bude všechny moc bavit a dostaví se i kýžené výsledky. Mohl bych, a asi bych i našel chybičky na výkonech hráček, ale všechno se to dá nahradit jednak bojovností a jednak i přístupem na trénincích. Zároveň můžete i vidět, že když věříte a děláte to co Vám trenéři poradí tak to většinou i správně funguje.

 

Ještě dík všem a samozřejmě i fanouškům a rodičům za podporu a těším se na další takto povedené zápasy

 

Luboš Kapitán

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub