O víkendu sice bez výhry, ale se ctí

28.11.2013 14:04

Uplynulý víkend jsme s "béčkem" začali druhou polovinu utkání. V sobotu jsme jeli na Kladno, v neděli jsme doma přivítali Chomutov.

Do Kladna jsme odjížděli bez zraněné Ley a Janiny, chyběla i nemocná Kačka. Naopak z áčka nás posílila Rozárka, a tak jsme potajnu pomýšleli na slušný výsledek. Tragická obrana podpořená ještě tragičtějším útokem nám však rychle vzala iluze, a tak bylo o vítězi rozhodnuto již v poločace. Nicméně velká pochvala patří holkám, že to nezabalily a druhý poločas odehrály o mnoho lépe než poločas první. Střelecky se chytila zejména Peteřice, ostatní holky jí doplňovaly v obraně, a tak jsme domů odjížděli pouze se črnáctibodovým mankem.

Sobotní výkon ve druhém poločase nás naplňoval jistým optimismem před domácím nedělním utkání. Bohužel ze zdravotních důvodů se nakonec omluvily ja Rozárka, tak Endy a tak to byl zápas opět pouze o sedmi statečných, navíc opět s Chomutovem, kde jsme první zápas odehráli pouze v šesti. Holky ale utkání narozdíl od toho venkovního nezabalily a bojovaly až do konce, i když byla druhý poločas únava již značná. Navíc Denča hrála velmi dlouho pod hrozbou pátého faulu, takže odpočívala na lavici více, než by za normálních okolností bylo nutné. Výsledná porážka o 19 bodů je vzhledem k výše zmíněným skutečnostem přijatelná, možná jsme mohli dát více než pouhých 32 bodů, ale třeba jsme si to schovali na další zápas na Aritmě. Takže za neděli ještě veliký dík Peteřici, Malině, Edit, Denče, Máje, Barče a Míše. Snad nás bude příště více a pokusíme se na Aritmě překvapit. 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub