Namísto přípravy na Vary fiasko

01.12.2017 10:32

Před derby se nám tak trochu rozpadla sestava. Zraněný byly Majda s Emanem a Anetou, omluvená byla i Damča s Verčou Staňků, takže nás zbylo všeho všudy devět, ze základy pak vlastně jenom Bára s Jamajkou.

DBaK U13 – DBaK (11:17 27:26 43:37)

Naplno se v tomhle zápase projevil problém s backupem základní sestavy. Barča na všechno sama bohužel nestačila, bodově se k ní přidal jenom Majkl a v obraně bohužel nikdo. Vod začátku sme byli takoví zvadlí, jakoby holky ani nevěřily, že můžou taky hrát basket i bez opor. A podle toho to taky vypadalo, nechce se mi vo tom ani moc psát, protože se těžko hledaj slova, kerýma by se dal náš výkon popsat, aniž by se hodnocení nepodobalo otevřenému dopisu Tomáše Matonohy v pořadu Na Stojáka. Po skončení zápasu sem taky holkám všechno od plic řek. Na druhou stranu zase potěšil výkon našich třináctek, jen tak dáí holky. Statisticky si tu naší hrůzu můžete prohlídnout tady.

No nevim, jak si bez Emana a Majdy poradíme s Varama navíc u nich doma, pokud nám nepomůžou holky z lavičky. Uvidíme, po dnešku jsem momentálně ve stavu „Vanitas vanitatum et omnia vanitas“, ale na druhou stranu „Spés moritur ultima“. Takže zatím sme neumřeli. Sportu zdar a basketu zvlášť.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub