Jak zhasla poslední jiskra naděje na postup do extraligy

04.12.2017 10:46

Do Varů sme neodjížděli zrovna v nejlepší náladě, věděli sme, že když chceme postoupit do extraligy, tak tam musíme vyhrát a s Emanem, Anetou, Majdou a Majklem na marodce se to zdálo bejt všechno tak trochu „Mission Imposible“

BK Lokomotiva Karlovy Vary – DBaK 79:36 (26:8 46:15 63:29)

Co se prognóz týká, bohužel se fšecko vyplnilo do puntíku. V devíti bez holek základní rotace sme prostě tentokrát nebyli konkurenceschopný. Na Damču se varský holky dobře připravily a kromě Barči nebyl nikdo, kdo by se nějak výrazněji prosadil. A to Barča měla ještě nástřel na minimálně 30 bodů, ale bohužel jí to tam poslední dobou nepadá, stejně jako ostatním. Domácí nás v klidu přejeli, pro voba mančafty to je taky konečná, co se extraligových ambicí týká. Statistiky tady.

Když se trochu hloubějš zamyslím, možná to je z dlouhodobýho hlediska dobře, že sme na tu extraligu nedošahli. Holky, co hrajou za U15 si extraligu zahrajou s nima, a ty ostatní na to zatím nemají, tudíž by se na hřiště dostaly sporadicky a to by jim ve výkonostnim růstu moc neprospělo. Uvidíme, koho nám nalosujou do skupiny podstavby, ale doufam, že někoho na naší úrovni, abychom mohli využít celou šířku kádru a aby nám to taky něco přineslo. Takže závěrem, letos to nedopadlo, ale není všem sezónám konec.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub