Důležité body doma aneb hlavní soupeř o extraligu poražen

23.10.2017 09:20

V sobotu sme odehráli jedinej mač víkendu s Varama, kerý zdá se můžou bejt největší překážkou v cestě za třetim flekem v tabulce.

DBaK – BK Lokomotiva Karlovy Vary 58:49 (16:18 38:26 52:33)

Zápas sme vodstartovali bojovně, ale nějak sme si nemohli poradit s dvojicí Eliška Trollerová, Johana Staňková. Ty dvě nám nasypaly v první čtvrtině 12 bodů z celkových 18. Naštěstí sme tam taky něco šoupli, takže sme byli jenom -2 body. Druhou čtvrtku sme zabrali v obraně a proměnili sem tam nějakej šoupák, takže v poločasu sme to měli s Varama +12. Třetí čtvrtka byla asi zatím v týhle sezóně to nejlepší, co holky v obraně předvedly. Sedm obdržených bodů budiž toho důkazem. Jenom škoda, že sme to nevydrželi až do konce, dvoucifernej rozdíl by tomu zápasu asi slušel líp. S ohledem na postupovej klíč je to ale jedno, jestli nevyhrajem ve Varech, tak se s extraligou stejně můžeme rozloučit, takže sme zatím jenom v půlce, ale zaplať Pán Bůh za to.

Tentokrát se nedostalo na fšechny holky, ale je vidět určitej progres, takže to může za pár tejdnů bejt jinak, jenom neusnout na vavřínech. Díky za podporu a držte nám palce i dál. Statistiky najdete tady.

 

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub