Derby v Plzni

23.01.2017 10:12

Tento víkend jsme přijeli na 4 zápasy do Plzně ke klubovým derby. V sobotu jsme nastoupili proti "B". V prvním zápase se nám dařila v útoku hra 1on1, která převyšovala kolektivní basketbal, ale to nevadí. V obraně jsme zvyšovali tlak na hráče převážející míč. Ke druhému zápasu jsme přistoupili trochu vlažněji a v poločase jsme byli nuceni pozměnit pětky. Pak jsme začali opět hrát hru, která nám je vlastní. Oba zápasy jsme vyhráli, všichni si odvedli to svoje (dobre vystoupeni jak v obraně tak v útoku) více ze svého světla vystoupil Pepa, který mi velice překvapil. Jen tak dále. Soupeřovi děkuji a chválím jejich vysoké hračky, které našim vysokým hráčům dělali problémy.

V neděli znovu na Chvalendu, ale proti "A". A na začátek bychom vás chtěli pochválit!! Zapas, který si troufám říct rozhodla naše agresivní obrana. Všichni, co dnes byli na hřišti odvedli v obraně naprosté maximum. V útoku jsme se snažili hrát hoď a běž a když nám to nešlo tak hra 1on1 nás zachránila. Byl to více kolektivní výkon než v sobotu. Spoustu bodu padlo také z 1on0. Lépe jsme si poradili i s vysokými hračkami. Je potřeba říci, ze jsme ještě neměli 3 tahouny z Kožlan a 2 z Kralovic :) ale vy pracujete jako tým a to bylo dnes vidět, i když byli na hřišti v jednu chvíli 3 U11 tak všichni dřeli a pomáhali si.

Pro všechny zúčastněné o tomto víkendu: pojďte na sobě makat na trénincích i v zápasech. Máme spoustu věci ve kterých se musíme zlepšit. A když budete chtít a budete zodpovědní tak můžeme být na konci této sezóny úspěšní.

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub