Brzký start sezóny úspěch nepřinesl

08.10.2015 10:14

    Začala těžká a dlouhá sezóna pro holky U15 a nezačala zrovna nejlépe. A to nejen výsledkově, ale bohužel se nám zranila Natali a teprve při zápasech bylo vidět jak moc nám chyběla. Ale přesto všechno mohl víkend dopadnout mnohem lépe. Pozitivem je trend zapojování hráček ročníku 2003 do této soutěže, kde získávají mnoho zkušeností do budoucna.

 

BA Sparta Praha - DBaK 88:48

 

    Jeden z nejtěžších soupeřů nás čekal hned na úvod. Celý zápas jsme byli pod náporem rychlé hry soupeře a také pod oběma koši jsme i přes vškerou snahu tahali za kratší provaz. Pozitivní bylo, že jsme v druhé polovině zápasu mohli zařadit všechny hráčky i mladších ročníků, které se předvedly v dobrém světle. Zápas jako celek nebyl dle výsledku takovým zklamáním jak se může zdát, ale vždy je co zlepšovat. Statistiky jsou k dispozici zde.

 

Sokol Kladno - DBaK 107:65

 

    Z počátku zápasu vypadalo vše v pořádku, měli jsme rychlý přechod do prtiútoku, dařila se nám střelba ze střední a dlouhé vzdálenosti a celkem slušně jsme bojovali v obraně. Ke konci druhé čtvrtiny se však karta začala obracet, vypouštěli jsme obranu, přestala se dařit střelba a prohrávali jsme i pod naším košem doskoky. Ani nevím jak se dá nazvat druhá polovina zápasu. Snad jen totální "black out". Nevím v čem byl problém, ale odešli jsme fyzicky i mentálně a padali jsme stále do hlubší propasti. Nedokázali jsme změnit styl hry dopředu, návrat do obrany byl jen otázkou dobrovolníků, prostě kdo chtěl tak se vrátil kdo ne tak na to koukal z povzdálí. Po tomto našem výkonu soupeř, který nás ničil svými rychlými protiútoky, zaslouženě vyhrál. Z tohoto je třeba si vzít ponaučení a již nikdy nezopakovat takto slabý výkon. Statistiky naleznete zde.

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub